Magnus - novi Stobi Flips

Novi Vitaminkin Stobi Flips ja sa 30% kikirikija, krckaviji, u većem formatu flipsa i u više-gramskom pakovanju. Kreiranje Magnusa je u koraku sa najnovijim trendovima i odgovor je na zahtev potrošača za flipsom koji ima bogatiji i intenzivniji ukus kikirikija, koji je napravljen od sastojaka vrhunskog kvaliteta i prema dobro poznatoj recepturi za taj isti prepoznatljivi flips.

" Razvitak Stobi Flipsa je oduvek pratio potražnju tržišta, pa tako i Magnus Stobi flips u sebi spaja modernu tehnologiju za stvaranje flipsa koji obiluje ukusom kikirikija i najveći oblik flipsa, obogaćujući tržište onim što je nedostajalo. Magnus upoptunjuje tu prazninu i nudi veće uživanje potrošačima. Od samog pojavljivanja, ovaj omiljeni makedonski flips odlikuje se unikatnošću, visokim kvalitetom i jedinstvenim prepoznatljivim ukusom, ali njegova prava vrednost dolazi od njegove popularnosti među ljudima svih generacija. Magnus produžava tu istu tendenciju , nudeći više i jači ukus od već prepoznatljivog flipsa," izjavio je Vladimir Trpanoski, Komercijalni direktor Vitaminke.

Novi Magnus je dostupan na tržištu još danas, u svim supermarketima, marketima i celoj maloprodajnoj mreži.

Stobi Flips‚ 40. godina svuda

Stobi Flips slavi 40. godina, brend koji je prvi put proizveden 1978. godine u prilepskoj kompaniji Vitaminka. Pod motom „Stobi Flips‚ 40. godina svuda“ sa puno aktivnosti tokom cele godine,

60ti rodjendan Vitaminke

Sa više od 600 zaposlenih i njihovim porodicama Vitaminka je proslavila 60-to godišnje uspešno poslovanje na makedonskom tržištu.

Vitaminka u društvu Veličanstvenih

Vitaminka je u saradnji sa Radiom S napravila odličan projekat, 5 veličanstvenih.